Just For Fun Dudes ☺

Sebuah pesawat yang membawa 5 org penumpang telah mengalami kerosakan enjin dan tinggal masa utk terhempas . Malangnya hanya ada 4 beg payung terjun sahaja di dalam pesawat tersebut .


...  Penumpang pertama berkata ...
" Aku Datuk Lee Cong Wei . Malaysia amat memerlukan aku dalam kejohanan All England . " lalu dia pun mengambil beg pertama dan terus terjun .


Penumpang kedua pula berkata ...
" Aku Mark Zuckerburg . Takde aku , takde Facebook . So biarkan aku hidup . " lalu mengambil beg kedua dan terus terjun .


Penumpang ketiga muncul...
" Aku presiden Amerika Syarikat George W. Bush . Aku ada tanggungjawab untuk menjaga negara dan rakyat . Tambahan pula aku seorang presiden yang terpandai dalam sejarah Amerika . Aku juga bla bla bla ... " 10minit berlalu , dia mengambil beg ketiga dan terus terjun tanpa menoleh kebelakang . *Sombong Bongkak*



Penumpang keempat pula Osama Bin Laden berkata kepada penumpang kelima , seorang budak berumur 10 tahun .


Katanya :
" Aku seorang muslim dan biarkan Allah sahaja yang menentukan nasibku . Kamu ambillah beg payung terjun tersebut dan selamatkanlah diri kamu .



Lalu budak tersebut pun berkata ...
" Jangan bimbang pakcik , ada satu lagi beg payung terjun untuk pak cik . Presiden yang kononnya terpandai dalam sejarah Amerika itu telah terambil beg sekolah saya "

Kan dah cakap , Its Just For Fun 
⊱✿ Thanks Dude ✿⊰

5 Dudes ✿:

Anonymous said...

moral of de story..jgn lah bongkak ye..byk padah nye yg akan mnimpa

Maizatul Aqlima Ismail said...

iyalah anon

akuamir said...

haha,, nice one lah president nagusnya..
salam kenal dan folllow,, cute header,, meh la lawat blog makeYOUthink saya pulak,, klo free..

avi^cenna^-zacrh said...

dah follow da..jemput2 la dtg blog www.avicenna-zacrh.blogspot.com
komen la apa yang ptt t eh....pape pun,nice blog...ske colour n lagu

Maizatul Aqlima Ismail said...

Ok Thanks :)